Proiectele realizate in cadrul companiei BECOR

Despre companie :


Compania farmaceutica Becor, infiintata in anul 1994, astazi este astazi unul din liderii recunoscuti pe piata de desfacere a produselor farmaceutice si parafarmaceutice din Republica Moldova.

Depozitul farmaceutic Becor este distribuitor oficial al 110 producatori externi si autohtoni (Roche Diagnostics, Berlin Chemie, KRKA.d.d. Novo mesto, Nobel, Grindeks, Ontex NV, Worwag Pharma GMBH, Labormed Pharma, Tuttnauer, Greiner Bio-One GMBH, Ranbaxy, Bionorica AG, Farmaprim, Farmaco,Flumedfarm, Elmiplant, Isispharma, Avita, Plantavorel, Lekpharm etc).


Becor livreaza zilnic comenzile catre clentii sai pe intreg teritoriul tarii.

Sediul companiei este amplasat in capitala Moldovei, orasul Chisinau, pe o suprafata totala de 2700 m2, si dispune de un sediu modern cu 900 m2 spatii administrative si 1800 m2 spatii depozitare.

Incepind cu luna decembrie 2010 Becor este certificat ca companie ce mentine un SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATIIin conformitate cu cerintele  ISO 9001


Proiectele realizate in cadrul companie cu ajutorul PRISMA-PRIM :


1.Consultanta 
Compania Prisma – Prim cu suportul financiar al   Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare Competitivităţii a implementat cu succes in cadrul companiei un sistem de management calitate in conformitate cu standardele internationale ISO 9001, care a fost certificat la nivel international de catre organizmul de certificare GCSM. In prezent sistemul este mentinut si imbunatatit.


2. Instruirea personalului in domeniul managementului
Compania Prisma – Prim a efectuat o serie de cursuri de instruire pe diferite teme in domeniul managementului cu emiterea certificatelor corespunzatoare. Cursurile au fost organizate si realizate, personalul testat in conformitate cu standardul ISO 10015


Persoana de contact:
Director: Iurie Bezer, telefon de contact :+ 372 22 406299.
www.becor.md

Contacte

  • homePrisma Prim
  • phone(+ 373) 693 35 268
  • mailoffice@prisma.md
  • mapMD 2005, str. Piaţa Veche 4, mun.Chişinău, Republica Moldova

 

Follow Us