Proiectele realizate in cadrul companiei Cuptorul Fermecat

Despre companie :


“Cuptorul Fermecat ” a început activitatea în anul 1998, iar direcţia principală de dezvoltare este producerea produselor de panificaţie.
Din timpul activitaţii desfăşurate compania a devenit lider înte furnizorii de materie primă şi ingrediente pentru producerea produselor de panificaţie şi cofetărie în Republica Moldova.
Compania “Cuptorul Fermecat” este reprezentat oficial al companiilor europene şi asiatice: Lesaffre (Franceza), Unigra (Italia), Zeelandia (Olandaa), AВК (Ucraina), Agrana Frut (Ucraina), Cargill (Malayziya), Combinatul de uleiuri din Voronej şi altete.
În sortimentul nostru Dumnevoastă veţi găsi toate produsele necesare pentru cofetărie şi brutărie: de la variante econome pînă la premium clasă. Suntem mereu în căutarea noilor produse care ar satisface cele mai rafinate cerinţe ale cumpărătorilor.
Avînd la îndemînă propriile automobile compania are posibilitatea de a aproviziona cumpărătorii cu produsele necesare. Automobilele dotate cu instalaţii de refrigerare permit menţinerea temperaturii optime în timpul transportării, iar spaţiile de depozitare permit păstrarea produselor în condiţiile necesare.
SRL “Cuptorul Fermecat” propune clienţilor săi nu doar produse de panificaţie şi cofetărie dar şi: drojdii, amelioratori, frişcă vegetală ciocolată naturală etc.,consultaţii, suport tehnologic, implimentarea noilor tehnologii şi recete.


Proiectele realizate in cadrul companie cu ajutorul PRISMA-PRIM :


1.Consultanta 
Compania Prisma – Prim cu suportul financiar al   Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare Competitivităţii a implementat cu succes in cadrul companiei un sistem de management siguranta alimentului in conformitate cu standardele internationale ISO 22000, care a fost certificat la nivel international de catre organizmul de certificare GCSM. In prezent sistemul este mentinut si imbunatatit.


Persoana de contact:
Manager Calitate : Victor Cecati , telefon de contact : 079905727.
www.cuptorul.md

Contacte

  • homePrisma Prim
  • phone(+ 373) 693 35 268
  • mailoffice@prisma.md
  • mapMD 2005, str. Piaţa Veche 4, mun.Chişinău, Republica Moldova

 

Follow Us