POLITICA ÎN DOMENIUL CALITATII

PRISMA- PRIM a adoptat un set de politici ce reflectă angajamentul managementului în asigurarea serviciilor de înaltă calitate tuturor clienţilor săi.
Angajamentul pe care ni-l asumăm în această declaraţie de politica, reflectă însăşi natura propriei noastre organizaţii.


Despre noi

PRISMA- PRIM este o organizaţie cu capital integral privat din Republica Moldova, înfiinţată de profesionişti în domeniul cu o mare experienţă practică de producere. Principala activitate a societăţii este aceea de „Consultanţă pentru Afaceri şi Management”, asigurănd servicii pentru instruirea personalului, audit şi documentarea, proiectarea, implementarea şi certificarea Sistemelor de Management conform standardelor internaţionale (calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, siguranta alimentelor şi a informaţiei). Soliţiile noastre răspund necesităţilor, dorinţelor şi posibilităţilor clienţilor. Suntem deschişi şi receptivi, iar relaţia stabilită cu organizaţiile benefeciare este bazata pe încredere, respect şi corectitudine.


Misiunea noastra

se bazează pe prestarea serviciilor de consultanţă şi asistenţă cu un spectru larg de soluţii şi
servicii pentru a sprijini firmele în dezvoltarea lor către o organizaţie proactiva în scopul adaptarii cu
uşurinţă la noile cerinţe ale vieţii economice moderne.

 

Pentru downloaderea intreg document apasati aici

Contacte

  • homePrisma Prim
  • phone(+ 373) 693 35 268
  • mailoffice@prisma.md
  • mapMD 2005, str. Piaţa Veche 4, mun.Chişinău, Republica Moldova

 

Follow Us