Proiectele realizate in cadrul companiei ADD Grup

Despre companie :


Grupul de companii ADD Grup a apărut în 1992. Acum 23 de ani, Alexei Lazarev de la Chișinău, un tînăr profesionist în domeniul Științe fizice și matematice, i-a unit în jurul său pe niște entuziaști de la Academia de Științe, și de la uzinele "Signal", "Sciotmaș" și "Volna".
În 1998 compania a început să se implice în sisteme automatizate de măsurare a energiei electrice de uz comercial.
Compania și-a perfecționat tehnologiile, și-a mărit capacitățile și, în timp, și-a stabilit propria producție de sisteme "inteligente" de măsurare a datelor, care a devenit domeniul său principal de activitate.
Astăzi contoarele și tehnologiile sunt exportate în zeci de țări din CSI, UE, America Latină, Asia și chiar din Oceania.
Grupul ADD, în mod convențional, este subdivizat în două companii: ADD Technology și ADD Production.


Proiectele realizate in cadrul companie cu ajutorul PRISMA-PRIM :


1.Consultanta  ISO 14001
Compania Prisma – Prim a implementat cu succes in cadrul companiei un sistem de management mediu  in conformitate cu standardele internationale ISO 14001, care a fost certificat la nivel international de catre organizmul de certificare TUV. In prezent sistemul este mentinut si imbunatatit si dezvoltat.
2. Consultanta  ISO 27001
Compania Prisma – Prim  la momentul actual implementeaza un sistem de management de securitate informationala in conformitate cu cerintele standardului international ISO 27001.
3. Instruirea personalului in domeniul managementului
Personalul din cadrul companie participa active la cursurile organizate de catre Prisma-Prim in domeniul managementului.


Persoana de contact:
Director calitate  : Elena Ziborova, telefon de contact : 069002892.
http://addgrup.com/

Contacte

  • homePrisma Prim
  • phone(+ 373) 693 35 268
  • mailoffice@prisma.md
  • mapMD 2005, str. Piaţa Veche 4, mun.Chişinău, Republica Moldova

 

Follow Us