Proiectele realizate in cadrul companiei I.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A.

Despre companie :


I.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. este cel mai mare distribuitor privat de energie electrică din Republica Moldova.
A apărut pe piaţa moldovenească la 7 februarie 2000 ca urmare a procesului de privatizare a trei întreprinderi de stat de atunci: I.C.S. RE Chişinău S.A., I.C.S. RED Centru S.A., şi I.C.S. RED Sud S.A., de către compania spaniolă UNION FENOSA INTERNATIONAL.
În anul 2008, cele 3 întreprinderi au fuzionat formând Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. Procesul de transformări a continuat, iar din anul 2010, întreprinderea furnizoare de energie electrică face parte din grupul internaţional Gas Natural Fenosa, rezultat în urma fuziunii la nivel internaţional a companiilor UNION FENOSA INTERNATIONAL şi GAS NATURAL, astfel constituindu-se o mare companie de profil energetic şi cu vaste activităţi pe plan mondial.
Gas Natural Fenosa furnizează energie electrică pentru mai mult de 20 milioane de clienţi în 25 de ţări, fapt care confirmă o vastă experienţă în domeniul tehnic şi comercial. Astfel, Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. dispune de cele mai bune practici internaţionale în domeniul serviciilor energetice.
Activitatea Î.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A. în economia ţării este un model european de afaceri, ea fiind apreciată ca o întreprindere deschisă pentru colaborare în scopul promovării valorilor pro-europene şi internaţionale şi a unui climat de investiţii transparent şi propice prosperării pentru toţi agenţii economici.

Proiectele realizate in cadrul companie cu ajutorul PRISMA-PRIM :


1. Audit intern
Compania Prisma – Prim  la cererea organizatiei a realizat in sir de audite interne cu diferite obiective stabilite de managementul companiei in conformitate cu standardul ISO 19011 si procedurile stabilite in cadrul organizatiei, ce tine de standardul ISO 14001. Au fost intocmite rapoartele de audite in baza carora s-au intreprins corectii, actiuni corective si preventive in sistemul de management.


2. Instruirea personalului in domeniul managementului
Compania Prisma – Prim a efectuat o serie de cursuri de instruire pe diferite teme in domeniul managementului cu emiterea certificatelor corespunzatoare . Cursurile au fost organizate si realizate, personalul testat in conformitate cu standardul ISO 10015


Persoana de contact:
Responsabil  : Lilian Cernolevschii, telefon de contact : 069871791.
http://www.gasnaturalfenosa.md/

Contacte

  • homePrisma Prim
  • phone(+ 373) 693 35 268
  • mailoffice@prisma.md
  • mapMD 2005, str. Piaţa Veche 4, mun.Chişinău, Republica Moldova

 

Follow Us