Proiectele realizate in cadrul companiei Elektromanufacturing

Despre companie :


Intreprinderea Mixta “Elektromanufacturing” SRL sa inceput  activitatea de producere in luna ianuarie 2013 in baza contractului de colaborare in domeniu electronic cu corporatia Sumida Romania cu un numar  de personal de 20 persoane, la ziua de astazi are angajati cca 250 persoane.
 Momentan compania “Elektromanufacturing” este in dezvoltare continua astfel pentru anul 2015 se planifica o extindere semnificativa prin marire de spatiu si angajare de noi persoane, respectiv implementare de noi procese tehnologice.


Domeniul de activitate al companie este Producerea si livrarea componentelor electronice inductive, module si ansamble electronice.


Proiectele realizate in cadrul companie cu ajutorul PRISMA-PRIM :


1.Consultanta  ISO 9001
Compania Prisma – Prim a implementat cu succes in cadrul companiei un sistem de management calitate in conformitate cu standardul  international ISO 9001, care a fost certificat la nivel international de catre organizmul de certificare GCSM. In prezent sistemul este mentinut si imbunatatit si dezvoltat.


2.Consultanta  ISO 16949
Compania Prisma – Prim a inceput lucrarile pentru implementarea unui  sistem de management calitate in conformitate cu standardul  international ISO 16949, care se planifica de a fi certificat pina in luna decembrie a.2015


Persoana de contact:
Administrator companie: Oleg Burlacu, telefon de contact : 060465556.

Contacte

  • homePrisma Prim
  • phone(+ 373) 693 35 268
  • mailoffice@prisma.md
  • mapMD 2005, str. Piaţa Veche 4, mun.Chişinău, Republica Moldova

 

Follow Us