Proiectele realizate in cadrul companiei ARGUS-S

Despre companie :


Obiectul principal de activitate al Î.C.S. O.P. ”ARGUS-S” S.R.L. îl constituie ACTIVITATEA PARTICULARĂ DE PAZĂ.


Î.C.S. O.P. ”ARGUS-S” S.R.L. oferă servicii de securitate de orice nivel de complexitate din anul 2007. Într-o perioadă scurtă de timp compania a obţinut imaginea unui partener de încredere. Obiectivul Î.C.S. O.P.”ARGUS-S” S.R.L. fiind prestarea şi dezvoltarea serviciilor de înaltă calitate în domeniul pazei tehnice şi fizice .
Î.C.S. O.P. ”ARGUS-S” S.R.L. este una dintre puţinele companii particulare de pază care are printre angajaţi, adevăraţi profesionişti, majoritatea din ei trecînd pregătirea în structurile de forţă de Stat.
 Specialiştii O.P. ”ARGUS-S” S.R.L. beneficiază de instructaj special la pregătirea de foc şi luptele corp la corp, dispun de cunoştinţe şi deprinderi de orientare rapidă în caz de apariţie a situaţiilor de urgenţă, astfel că asigurarea securităţii să se desfăşoare la cel mai înalt nivel.
Î.C.S. O.P. ”ARGUS-S” S.R.L. este unica agenţie privată, la acest moment ce oferă clienţilor săi acoperire naţională pentru serviciile de pază, avînd accesul la orice obiect protejat în orice punct teritorial al Republicii Moldova.
Sediul companiei este amplasat în capitala Moldovei, oraşul Chişinău, pe o suprafaţă totală de 588.1 m2, şi dispune de un sediu şi un spaţiu de depozitare.

Proiectele realizate in cadrul companie cu ajutorul PRISMA-PRIM :


1.Consultanta 
Compania Prisma – Prim cu suportul financiar al   Proiectului Băncii Mondiale de Ameliorare Competitivităţii a implementat cu succes in cadrul companiei un sistem de management integrat in conformitate cu standardul international ISO 9001, care a fost certificat la nivel international de catre organizmul de certificare GCSM. In prezent sistemul este mentinut si imbunatatit.


2. Audit intern
Compania Prisma – Prim  la cererea organizatiei a realizat in sir de audite interne cu diferite obiective stabilite de managementul companiei in conformitate cu standardul ISO 19011 si procedurile stabilite in cadrul organizatiei. Au fost intocmite rapoartele de audite in baza carora s-au intreprins corectii, actiuni corective si preventive in sistemul de management.


3. Instruirea personalului in domeniul managementului
Compania Prisma – Prim a efectuat o serie de cursuri de instruire pe diferite teme in domeniul managementului cu emiterea certificatelor corespunzatoare. Cursurile au fost organizate si realizate, personalul testat in conformitate cu standardul ISO 10015


Persoana de contact:
Responsabil de sistem Director Securitate : Gheorghe Marian, telefon de contact : 068404040.
www.argus.md

Contacte

  • homePrisma Prim
  • phone(+ 373) 693 35 268
  • mailoffice@prisma.md
  • mapMD 2005, str. Piaţa Veche 4, mun.Chişinău, Republica Moldova

 

Follow Us